Dagboksinnehåll

Februari 2006

2006-02-26

Blev inget byggt, för vi fick åka runt och leta ny telefon till Ulrica istället, för den gamla blev ihjältrampad på Gamla Spexarekalaset på lördagen.

2006-02-18

Byggde vidare på taket i Toppstugan, plastade in det och satte på sista lagret reglar. Fixade också en förstärkning i taket till kristallkronan ovanför matplatsen.

Lyckades på kvällen återskapa en del av de förstörda bilderna på minneskortet med hjälp av ett finurligt räddningsprogram från Internet.

Så för trogna läsare finns det några nya bilder i Januari.

2006-02-12

Fortsatte med reglarna i toppstugans tak. Försökte först att spika, men det gick inte alls, så vi åkte och köpte lite långa skruvar istället. Det gick bättre. Fick upp alla liggande reglarna men det var lite bökigt, för det är ju lite högt upp.

2006-02-11

Förra veckan bara försvann på något vis. Vet inte riktigt vad vi gjorde, men byggde gjorde vi inte. Ritade om ritningar och planerade lite mer kök gjorde vi i alla fall.

Tog sovmorgon till lunch och fortsatte sedan med taket i matrummet. Man kunde se från översidan på terrassen att isoleringen verkar fungera. Snön hade smält i ett mönster precis likt det som inte var isolerat. Blev klara med all isolering på bottenvåningen på kvällen.

2006-02-04

Skulle fortsätta med isoleringen, men bara köpa lite till först. Det visade sig vara svårt. Först på fjärde byggvaruhuset hittade vi mer Isover 170. Sedan hann vi inte så mycket för vi skulle på middag hos bror Pettersson på kvällen.

2006-02-03

Ulrica var ledig hela dagen och började borra ventilationshål i terrasstaket. Men det var så jobbigt, så vidare byggnationer blev istället i toppstugan.

Alla luftspaltskivor kom på plats. Hade köpt lite för lite tjock isolering, så taket blev inte riktigt klart. Fick en leverans från Woody på reglar och isolering.

Tillbaka till Januari 2006